top of page
nämdö-sea-lodges-värmdö

UTHYRNING

nämdö-sea-lodges-värmdö

Att dela med andra

En av de främsta styrkorna i detta boende är just flexibiliteten, både hur du finansierar och bor i din bostad samt det serviceutbud som finns på Nämdö Solvik. Boende i Nämdö Sea Lodges kommer ha tillgång till en egen strand, med tillhörande brygga, bastu, båtplatser och båtpool, för att öppna upp möjligheten att upptäcka ytterskärgården och leva ett bekymmersfritt liv i Stockholms skärgård.

 

Med inspiration från hur vi bor och upplever fjällen under vinterhalvåret, har vi på samma devis skapat ett ​boende för skärgården där du kan hyra ut din lägenhet när du inte är där. Kort sagt, ett skärgårdsliv att dela och uppleva.

Så här funkar det

Hur man väljer att bo på Nämdö kommer att variera. En del kommer bo där permanent, en del kanske spenderar halva sin tid där och några nyttjar bostaden ett par veckor om året. Under de veckor som din Sea Lodge står tom, finns möjlighet att låta någon annan hyra den.

 

I varje bostadsrätt finns låsbara skåp, där dina ägodelar kan förvaras när någon annan bor i din bostad. Genom vår bokningstjänst kan du vara säker på att din bostad är i trygga händer och på plats finns gemensam service i form av städning, nyckelutlämning och reception, som ser till att din bostadsrätt är i perfekt skick både innan och efter uthyrning.

nämdö-sea-lodges-värmdö
nämdö-sea-lodges-värmdö

Nämdö Solvik är inte bara en destination – det är ett sätt att leva

bottom of page